כוכב מישלן: מי הסלב שלמד אצל גורדון רמזי?
מחר (21:00) ייכנסו עשרה מפורסמים להסגר בבית הספר לבשלנים מתחילים ולא יצאו עד שילמדו לבשל. כדי לתת להם קצת רוח גבית, מערכת "אנשים" יצאה לבדוק מה קורה במטבחים של הסלבס: מי מתמחה בבישול טבעוני, מי מומחה במרקים ועם איזה קבב לא תוכלו להתחרות?
ביום שבת תלמידי "הצילו!" יעמדו מול הפחד הגדול ביותר שלהם וייכנסו למטבח. יעל בר זוהר, מיכל ינאי, שני אטיאס, רנא רסלאן, הדר לוי, רן שריג, עמוס רולידר, טל ברודי, מאור שוויצר ונאור אורמיה יופקדו תחת ידיו הנאמנות של השף ניצן רז וילמדו סוף סוף איך לבשל. אם שאלתם את עצמכם מה קורה בשאר המטבחים של המפורסמים בארצנו הקטנטונת, הנה כמה דברים שאולי לא ידעתם: מיה דגן, למשל, שומרת על הסטנדרט הממוצע, מהכנת פסטות ועד מנות עוף: "אם תתנו לי מתכון אני אדע איך לעשות אותו".
בעוד מיכאל מושונוב תפס את נישת המרקים ומודה שיש לו אהבה לתחום הקולינרי, אבי ביטר מתפאר במומחיות שלו בהכנת קבב: "אין לי מתחרים", הוא מודיע. ציפי שביט מניפה את דגל הטבעונות ומתפארת ביכולות שלה בתחום וחברתה הטובה חני נחמיאס עדיין מנסה להשתפר: "לא הייתי הולכת למאסטר שף אבל בתור אחת שהייתה שורפת סלט ידועה עשיתי מקצה שיפורים די משמעותי בשנים האחרונות". ורק אלי יצפאן מרים את הרף ועובר לשחק בליגה של הגדולים: "כל המשפחה שלי הם ילידי צרפת כולם למדו בסורבון ואני הייתי בקורס אצל גורדון רמזי. אחרי 6 שנים סיימתי חביתולוג".
"הצילו! אני לא יודע לבשל", שבת ב-21:00, ערוץ 2