mako
פרסומת

מבחן הסושי: מהו רול הסלמון הטעים בישראל?

שלושה מומחים טעמו שבעה רולים של הסושיות המובילות בישראל. מי הרול המכוער ביותר אך הטעים ביותר, מי שכחו לתבל את האורז ומי צבע את הסלמון שלו בצבע סגול ופגע בטעם?

לירן שבתאי - לא לשימוש
חדשות
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

המנה:

רול סלמון עם אבוקדו ובטטה

הסושיות: 

ג'פניקה
ג'ירף
צפרה
אושי אושי
הסושיה
אצה
סוהו

צוות השיפוט:

שף שאול בן אדרת- "התרנגול הכחול"
טוני לוי- איש עסקים המתגורר ביפן
בועז צאירי- מומחה לאוכל יפני

דבר השופטים:

ג'פיניקה (28 ש"ח) - חיתוך עבה, לא מדויק, אורז מתוק מדי, אצה בדרגה בינונית.
ג'ירף (36 ש"ח) -חיתוך לא מדויק של הרול והדגים.
צפרה (68 ש"ח) -סלמון שככל הנראה נצבע בסלק ומביא לפגיעה בטעם.
אושי אושי (29 ש"ח) - אצה לא מהודקת, רול נפתח, הטעם לא מרשים.
הסושיה (39 ש"ח) -גלגול לא מקצועי, הדג בסדר גמור, האורז לא מתובל.
אצה (30 ש"ח) -רול רשלני.
סוהו (32 ש"ח) -רול מכוער, נפתח ונעשה במהירות, אך טעים מאד.

הדירוג הסופי:

1. סוהו
2. ג'פיניקה
3. אצה
3. צפרה
4. הסושיה
5. ג'ירף
6. אושי אושי