
המצרכים (20 מנות):לטארט שוקולד (רינגים 6 ס"מ):
לגנאש בזוקה:
לקרם בננה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1טארט שוקולד: שמים במיקסר את כל החומרים היבשים, מוסיפים קוביות חמאה קרה ומערבבים בוו גיטרה עד לקבלת מרקם של חול. מוסיפים את הביצה והחלמונים, מעבדים עוד 10 שניות ומסיימים את העיבוד ביד (חשוב להימנע מעיבוד יתר). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות. 2מרדדים את הבצק ומרפדים את תבניות הטארט. מחוררים במזלג ואופים 5 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור, מחוררים שוב במזלג ואופים 10 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת חדר. 3גנאש בזוקה: מרתיחים שמנת בסיר ושופכים על השוקולד הלבן. ממתינים כדקה ומערבבים. ממיסים את המסטיקים במיקרו (בזהירות!) ומאחדים בין המסטיקים לתערובת הגנאש. מוסיפים צבע מאכל ומעבירים להתייצבות במקרר. לאחר ההתייצבות מעבירים לשקית זילוף. 4קרם בננה: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וצבע מאכל עד לקבלת קצף יציב. מועכים את הבננות בעזרת בלנד מוט עד למרקם חלק. מעבירים את מחית הבננות לשמנת ומקפלים אותה פנימה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עיגול חלק ומקררים. 5לקישוט: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וצבע מאכל ורוד לקצפת יציבה, ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר עיגול חלק. 6ההרכבה: מזלפים את גנאש הבזוקה על הבצק עד אמצע הגובה. מזלפים קרם בננה ומשטחים מעט. מקשטים בטיפות של קרם בננה וטיפות של קצפת ורודה, ובין לבין מסדרים מטבעות שוקולד חלב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |