
המצרכים (8 מנות):לבצק:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1הבצק: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, סוכר ושמרים. מתחילים לערבב במהירות נמוכה ומוסיפים את המים בהדרגה. 2מוסיפים את המלח, החלמון ושמן הזית ומערבלים כ-7-8 דקות מהירות נמוכה עד שמתקבל בצק אחיד ונעים למגע. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר. 3המילוי: מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שהוא משחים היטב. מוסיפים כף גדושה סוכר ומקרמלים את הבצל. והנה הוא חתוך. חן ואלון השקיעו ועיצבו את הבייגל כעיגול - אתם לא חייבים|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל4מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא מאפיר. מוסיפים תבלינים ומבשלים עוד כדקה. מוסיפים את הכוסברה ומכבים. מצננים. 5מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ומתפיחים שנית תחת מגבת לחה, כשעה. 6מחממים תנור ל-250 מעלות. 7מרדדים כל כדור בצק למלבן, ממלאים שורה של מלית בשר ומגלגלים למקל ארוך. מורחים מים על כל מקל ומצפים בהמון שומשום מכל הכיוונים. 8אופים כרבע שעה עד שמשחים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |