אוכל
אוכל

בייגל ממולא בשר של חן ואלון

כאילו שבייגל ביתי הוא לא דבר מספיק טעים כשלעצמו - הוסיפו חן ואלון חטא על פשע ומילאו אותו בתערובת של בשר ובצלים מקורמלים. התוצאה? עיניכם הרואות

|mako אוכל| פורסם07:14
Rating:4.8243reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

לבצק:

  • 3 וחצי כוסות קמח לבן
  • שליש כוס סוכר דמררה
  • כף גדושה שמרים
  • כוס ורבע מים חמימים
  • כפית מלח
  • חלמון
  • 2 כפות שמן זית

למילוי:

  • בצל, קצוץ דק
  • מעט שמן, לטיגון
  • כף גדושה סוכר
  • חצי קילו בשר טחון
  • כפית מלח
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית ראס אל חנות או בהרט
  • חופן כוסברה קצוצה

לציפוי:

  • מים
  • שומשום

אופן ההכנה:

1הבצק: מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, סוכר ושמרים. מתחילים לערבב במהירות נמוכה ומוסיפים את המים בהדרגה.

מתכונים לראש השנה

2מוסיפים את המלח, החלמון ושמן הזית ומערבלים כ-7-8 דקות מהירות נמוכה עד שמתקבל בצק אחיד ונעים למגע. מעבירים לקערה משומנת ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר.

3המילוי: מטגנים את הבצל על אש גבוהה עד שהוא משחים היטב. מוסיפים כף גדושה סוכר ומקרמלים את הבצל.

בייגל ממולא בשר של חן ואלון - חתוךוהנה הוא חתוך. חן ואלון השקיעו ועיצבו את הבייגל כעיגול - אתם לא חייבים|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

4מוסיפים את הבשר ומבשלים על אש גבוהה עד שהוא מאפיר. מוסיפים תבלינים ומבשלים עוד כדקה. מוסיפים את הכוסברה ומכבים. מצננים.

5מחלקים את הבצק ל-8 כדורים ומתפיחים שנית תחת מגבת לחה, כשעה.

6מחממים תנור ל-250 מעלות.

7מרדדים כל כדור בצק למלבן, ממלאים שורה של מלית בשר ומגלגלים למקל ארוך. מורחים מים על כל מקל ומצפים בהמון שומשום מכל הכיוונים.

8אופים כרבע שעה עד שמשחים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il