
עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתותיש לא מעט סוגים של עוגיות שוקולד צ'יפס, אבל את הגרסה המושחתת של גל ויוני מבייק אוף אתם כנראה הולכים לאמץ הרבה לפני כל השאר. מתכון פשוט וקל, עם תוצאה מתוקה במיוחדגל מרדכי ויוני ניסים|בייק אוף ישראל| פורסם01/06/1608:52 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1מקציפים בקערה את הביצים עם הסוכר לבן והחום כ-4-5 דקות, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מקציפים בקערה את הביצים עם הסוכר לבן והחום|צילום: דרור עינב, mako אוכל2ממיסים יחד את החמאה והשוקולד במיקרוגל או על בן מארי ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת השוקולד הנמסה לתערובת הביצים, וטורפים את הכל יחד עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים יחד את החמאה והשוקולד|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מקפלים פנימה את כל החומרים היבשים, מערבבים היטב, ומכניסים למקפיא למשך שעה עד שהתערובת יציבה לחלוטין. מקפלים פנימה את החומרים היבשים|צילום: דרור עינב, mako אוכל מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים|צילום: דרור עינב, mako אוכל4יוצרים את כדורי העוגיות: בעזרת בכף גלידה יוצרים כדורים במשקל 13 גרם או בגודל 2-3 ס"מ. מסדרים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה, ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה. מקפלים פנימה את כל החומרים היבשים, ומערבבים היטב|צילום: דרור עינב, mako אוכל מסדרים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה|צילום: דרור עינב, mako אוכל5מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 11 דקות, עד שהעוגיות נראות סדוקות, אבל עדיין רכות במרכז. מצננים היטב לפני הסרתן מהתבנית, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |