
מאפינס ריבהמאפינס תמיד באים טוב, ואנחנו לא מכירים מישהו שיסרב להם. הנה מתכון סופר פשוט, שאפילו לא דורש מיקסר, וכל מה שנשאר לכם הוא לבחור את סוג הריבה האהוב עליכם ולהזמין אורחים. תבלו
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 29/05/16 08:30
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (9 מנות):למאפינס:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית מאפינס ומרפדים אותה ב-9 עטרות נייר (מנז'טים). 2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר.
מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
3 בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל.
בקערה נפרדת טורפים את הביצה, היוגורט, החלב, החמאה המומסת ותמצית הווניל | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
4 מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים רק עד אחידות ולא יותר.
מוסיפים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
5 מעבירים את הבלילה למנז'טים (אפשר לזלף ואפשר גם עם כף) עד למחצית מהגובה, מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה.
מעבירים את הבלילה למנז'טים | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
מוסיפים כפית או שתיים של ריבה ומכסים בעוד בלילה | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
אם לא תכסו את הריבה בעוד בלילה, המאפינס לא יתפחו באפייה ויקבלו כיפה | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
6 אופים כ-25 עד 30 דקות.
טא-דא-דם! | צילום:
דרור עינב, mako אוכל
לבלוג של עידית - טעים!
|