קלצונה פיצה במלאווחמכירים את זה שדברים צריכים להיות בזמן הנכון במקום הנכון? אז חבילת המלאווח קרצה אלינו (טוב, לא אלינו אלינו, לרון יוחננוב) מהמקפיא בדיוק ברגע שבו פנטזנו על קלצונה, ומשם הדרך להגשמת החלום הייתה קצרצרה![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2 מורחים רוחה על חצי מהמלאווח ומפזרים גבינה ותוספות. מקפלים לשניים ומהדקים את השוליים. 3 יוצרים כמה חתכים בבצק, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום. 4 אופים כחצי שעה או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() | ![]() |