קנלוני דגים - הכי פרש שישמתכון של השף אביב משה שמכינים ללא בישול או אפייה, ממרכיבים טריים: מעין סביצ'ה של דג סלמון עם ירקות ועשבי תיבול, ברוטב עדין של גספצ'ו מעגבניות צהובות והמון שום![]() צילום: דרור עינב, סיפורים מהמטבח |
המצרכים :
לקנלוני
לגספצ'ו
לקישוט
אופן ההכנה:1מערבבים את קוביות הדג עם שאר החומרים. 2ממלאים בעדינות את צינורות הקנלוני בתערובת הדגים. חותכים כל צינור ל-4-5 חתיכות. 3מכינים את הגספצ'ו: מכניסים את העגבניות והשום לבלנדר. יוצקים מיץ לימון ושמן ומתבלים במעט מלח. מערבלים את כל המצרכים לתערובת חלקה וקלילה. 4להגשה: יוצקים גספצ'ו לצלחת עמוקה ומסדרים את צינורות הקנלוני הממולאים במרכזה. מפזרים מעל בזיליקום, פלפל ועגבנייה וזולפים מעט שמן זית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |