ריזוטו בטטה פטנטהאמת? גם לנו לא תמיד יש כוח להכין ריזוטו מאפס, ולכן - קבלו מתכון לריזוטו עם בטטה שמכינים ממש בקלות ובסיר אחד. האורחים שלכם יעופו, ואתם לא חייבים לגלות להם כמה קל היה להכין את זהשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם08/11/1715:08 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון  | 
 המצרכים (8 מנות):
 להוספה אחרי האפייה:
 להגשה:
 אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2ממיסים חמאה בסיר רחב ושטוח (כזה שיכול להיכנס לתנור) על להבה בינונית. מוסיפים בצל, שום ותימין, ומאדים כ-5 דקות תוך בחישה מדי פעם עד שהבצל והשום רכים. 3מוסיפים בטטה ומקפיצים כ-3 דקות תוך בחישה מדי פעם, עד שהבטטה מתחילה להתרכך. 4מוסיפים אורז, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה עד שהאורז חם ומצופה בחמאה. מוסיפים יין לבן ומבשלים כדקה תוך כדי בחישה עד שהיין מצטמצם. 5מוסיפים לאורז את הפטריות המיובשות ומי ההשריה, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. 6אופים כ-25 דקות עד שהאורז הופך לאל דנטה (בתחתית הסיר יישארו מעט נוזלים וזה בסדר, הם ייספגו באורז תוך כדי ערבוב). מוסיפים חמאה ופתיתי פרמזן ומערבבים. משהים לדקה כדי שהטעמים יתמזגו והנוזלים ייספגו. 7מפזרים עירית ומגישים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |