לבבות עוף עם שומר וקרם בצלכאילו מעורב ירושלמי, אבל לא: את לבבות העוף האלה מכינים על מחבת, טבולים ביין לבן ומפונפנים בתבלינים אקזוטיים ושומר צלוי, ואם לא די בכך - מגישים עם קרם בצל עדין ונימוחרן שמואלי|תוצרת ישראל| פורסם30/04/1709:03 ![]() צילום: בני בכר, תוצרת ישראל  | 
 המצרכים :
 לקרם בצל
 להגשה
 אופן ההכנה:1קולים במחבת חמה ללא שמן את גרגירי הכוסברה וזרעי הכמון. מצננים מעט וכותשים את התבלינים. 2מוסיפים מעט שמן זית וצולים את לבבות העוף. המחבת צריכה להיות חמה מאוד. הופכים את הלבבות כדי שייצלו מכל הצדדים. מוסיפים את קוביות השומר ופרוסות הבצל וממשיכים לטגן מעט. 3מוסיפי למחבת מעט יין לבן ומניחים ללבבות ולירקות להתבשל מעט. מוסיפים את התבלינים הכתושים. 4מכינים את קרם הבצל: מאדים את הבצל במחבת על אש נמוכה. הבצל צריך להתרכך מעט, אך להישאר לבנבן. 5מקררים את הבצלים ומערבלים בבלנדר ביחד עם חמאה לרוטב סמיך. 6יוצקים כמה כפות מרוטב הבצל לצלחת הגשה, מניחים את הלבבות והירקות מעל, מתבלים במלח ובפלפל ומעטרים בשברי ערמונים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |