פלפלים ממולאיםהשף רן שמואלי ממלא פלפלים בבשר, מעט אורז והמון עשבי תיבול טריים וארומטיים. ויש לזה את הריח הכי טעים בעולםרן שמואלי|תוצרת ישראל| פורסם11/06/1714:01 ![]() צילום: בועז לביא, mako אוכל  | 
 המצרכים :
 לרוטב
 למלית
 אופן ההכנה:1מסירים את חלקם העליון של הפלפלים ושומרים בצד, לכיסוי. מנקים את תוכן הפלפלים ומוציאים את הגרעינים. 2מכינים את הרוטב: מבשלים את כל המצרכים בסיר גדול שיוכל להכיל את הפלפלים הממולאים. 3מכינים את המילוי: מערבבים היטב את כל המצרכים לעיסה אחידה. ממלאים את הפלפלים (לא מומלץ למלא עד הסוף משום שהאורז וחלבון הביצה נוטים להתנפח במהלך הבישול). מכסים את הפלפלים בחלקם העליון שנשמר בצד. 4מסדרים את הפלפלים הממולאים בסיר הרוטב ומוסיפים מים רותחים, אם צריך. ומבשלים כחצי שעה, עד שהמלית מוכנה. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |