לבבות ארטישוק ממולאים בשר ועשבי תיבולמי לא אוהב לבבות ארטישוק? נכון שאין באמת אנשים כאלה? השף רן שמואלי לא מסתפק רק בהם וממלא גם את גבעולי הארטישוק (אלה שנקראים חרשוף). כל העונג הזה מתבשל בציר עוף לימוני ומלא ניחוחות של אביב. שווה לא?רן שמואלי|mako אוכל| פורסם06/04/1708:34 ![]() צילום: mako אוכל  | 
 המצרכים :
 לרוטב:
 אופן ההכנה:1מכינים את מלית הבשר: מערבבים בקערה בשר טחון, קרעי חלה, בצל קצוץ, שום כתוש, שמיר, פטרוזיליה ופלפל חריף. 2ממלאים את לבבות הארטישוק וגבעולי החרשוף בתערובת הבשר ומניחים בצד. 3מכינים את הרוטב: מאדים את הבצלים הקצוצים במחבת עמוקה ורחבה (סוטאז'), מוסיפים ציר עוף, עלי דפנה ומיץ לימון. 4מביאים את הרוטב לרתיחה ומנמיכים את האש. 5מוסיפים את הממולאים למחבת, מכסים ומבשלים כחצי שעה. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |