אוכל
אוכל

אורז עם ארטישוק ובצלים

נכון שמעולם לא חשבתם להוסיף ארטישוק לאורז שלכם? רן שמואלי מוכיח שמדובר בשילוב ששווה לא רק לחשוב עליו - אלא גם להכין

|mako אוכל| פורסם11:17
ארטישוק עם אורז של רן שמואלי (צילום: בני בכר, mako אוכל)
צילום: בני בכר, mako אוכל
Rating:420reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 בצלים
  • מעט שמן
  • כוס אורז בסמטי
  • 6 לבבות ארטישוק קלופים טריים
  • מרק עוף צח עשוי מגרונות עוף
  • עלה דפנה טרי
  • שתי שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצלים ומאדים בסיר כשתי דקות.

2מוסיפים אורז, את לבבות הארטישוק, השום, עלה הדפנה ושתי כוסות מרק צח.

3מתבלים במלח ופלפל.

4מבשלים את כל המרכיבים בסיר מכוסה, על אש נמוכה, כ-20 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il