ריזוטו פתיתים עשיר וקרמיאיזה פטנט: השף אבי ביטון מכין ריזוטו ללא אורז ובלי לערבב עד שהנשמה יוצאת. איך? נורא פשוט: מחליפים את האורז בפתיתים - שהם חומר גלם נפלא שמקצר תהליכים. והטעם? טוב ששאלתם: עשיר, קרמי וטעים בטירוף![]() צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בחמאה שום ובצל על להבה גבוהה, ומתבלים במלח ובפלפל. 2כשהבצל מתחיל להשחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים פתיתים ושמנת מתוקה ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות, עד שהשמנת נספגת בפתיתים. 3מוסיפים בצל ירוק ומכבים את הלהבה. מוסיפים קשקבל מגוררת, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |