אוכל
אוכל

ריזוטו פתיתים עשיר וקרמי

איזה פטנט: השף אבי ביטון מכין ריזוטו ללא אורז ובלי לערבב עד שהנשמה יוצאת. איך? נורא פשוט: מחליפים את האורז בפתיתים - שהם חומר גלם נפלא שמקצר תהליכים. והטעם? טוב ששאלתם: עשיר, קרמי וטעים בטירוף

|המרכיב העיקרי| פורסם13:00
ריזוטו פתיתים (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
Rating:4.436reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 20 גרם חמאה
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 2 בצלים, קצוצים
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • כוס וחצי פתיתים מבושלים לפי הוראות היצרן
  • כוס שמנת מתוקה
  • צרור בצל ירוק, קצוץ
  • 100 גרם גבינת קשקבל, מגוררת

אופן ההכנה:

1מטגנים בחמאה שום ובצל על להבה גבוהה, ומתבלים במלח ובפלפל.

2כשהבצל מתחיל להשחים מנמיכים את הלהבה, מוסיפים פתיתים ושמנת מתוקה ומערבבים. מבשלים כ-5 דקות, עד שהשמנת נספגת בפתיתים.

3מוסיפים בצל ירוק ומכבים את הלהבה. מוסיפים קשקבל מגוררת, מערבבים ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il