אוכל
אוכל

בורקס סביח מהאגדות

תפוח אדמה, ביצה קשה וחציל אין, תרד וגבינות אאוט. כי הגיע הזמן להשתדרג ולמלא את הבורקס בתערובת חתרנית, מהפכנית ויחד עם זאת - קסומה ומשביעה

|המרכיב העיקרי| פורסם10:42
בורקס סביח (צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי)
צילום: טופ ליין תקשורת, המרכיב העיקרי
Rating:52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • עלי פילו, כמספר המאפים שרוצים להכין
  • 3 ביצים קשות
  • 2 תפוחי אדמה, מבושלים ומקולפים
  • 2 כפות חציל קלוי, ללא קליפה (אפשר להשתמש במוצר מוכן, ללא תיבול)
  • צרור בצל ירוק, קצוץ
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט שמן זית

להגשה

  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 2 עגבניות, חתוכות לרבעים
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • פלפל ירוק חריף, פרוס

אופן ההכנה:

1מכינים את המלית: חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, קוצצים את הביצים, מוסיפים חציל קלוי ובצל ירוק, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל.

2מקפלים כל עלה פילו לריבוע, מניחים כף מלית במרכזו ומקפלים כך שהמלית תהיה עטופה בבצק.

3מרפדים תבנית בנייר אפייה. מסדרים את המאפים ומטפטפים מעל מעט שמן זית. אופים בחום של 250 מעלות עד שהמאפים זהובים, כרבע שעה.

4מגישים עם עגבניות, פלפל חריף, שמנת ובצל ירוק.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il