שילוב מגן עדן: אבי ביטון מכין סנדוויץ' טוניסאיטונה, ביצה, תפוחי אדמה ולימון כבוש: שף אבי ביטון מכין את הסנדוויץ' הכי טוניסאי שיש, כולל לחמניות ביתיות מטוגנות אוריריות שמזכירות סופגניות. לא תרצו להפסיק לאכול, באחריות![]() צילום: טופ ליין תקשורת, mako אוכל |
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: לשים יחד את כל החומרים עד שמתקבל בצק אחיד. מוסיפים את המלח ולשים עוד כדקה. 2מניחים לבצק לתפוח במשך כשעה עד שהוא מכפיל את נפחו. 3מחלקים את הבצק ל-10 חלקים שווים, ומגלגלים מהם כדורים. מהכדורים יוצרים לחמניות מוארכות, שצורתן מזכירה "סירות". מניחים ללחמניות לתפוח פעם נוספת. לאחר שהן תפוחות חורצים שלושה פסים לכל "סירה" ומתפיחים שוב כרבע שעה. 3מחממים את השמן על להבה גבוהה. כשהשמן חם מאד מנמיכים את הלהבה ומטגנים את הלחמניות עד שמתקבל גוון זהוב. מוציאים את הלחמניות המטוגנות ומניחים על צלחת עם נייר סופג. 4מכינים א המילוי: מערבבים יחד את כל החומרים. מתבלים במלח ובפלפל, לפי הטעם. 5ממלאים את הלחמניות בתערובת ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |