
 המצרכים (2 מנות):לבצק:
 למלית:
 לחמאה המתובלת:
 לדבש המתובל:
 אופן ההכנה:1הדבש המתובל: מחממים את הדבש ושאר מרכיביו למשך 5 דקות על אש נמוכה. 2החמאה המתובלת: מחממים את כל החומרים 3 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב. 3המלית: מערבבים את כל החומרי המלית. 4הבצק: מערבבים בסיר מים רותחים וכוס קמח אחת למשך דקה. מעבירים את הבצק לקערה ומוסיפים ביצה וכוס קמח נוספת. לשים לבצק גמיש שלא נדבק לידיים. מוסיפים עוד מעט קמח אם יש צורך, עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה במקרר. 5הכנת הוורניקס: מרדדים דק את הבצק על משטח מקומח לעובי מילימטר. קורצים עיגולים בעזרת כוס ומניחים במרכז כל עיגול כפית קטנה מהמלית. מורחים באצבע עם מעט מים חצי מעיגול הבצק ומהדקים לחצי סהר. 6מושכים את שני קצוות הבצק אחורנית ומדביקים זה לזה ליצירת רביולי. מבשלים במים רותחים כשלוש דקות. אחרי שהם צפים מעבירים למים קרים ומסננים. 7מניחים את הרביולי בתבנית עם נייר אפייה, מורחים בדבש המתובל ואופים 5 דקות בחום בינוני. 8מעבירים למחבת עם החמאה המתובלת ומשם לצלחת. מעל מזלפים דבש מתובל. * הצעת הגשה: מגישים עם פיסטוקים מקורמלים - מערבבים פיסטוקים עם מעט דבש מתובל ואופים 5 דקות בתנור. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |