אוכל
אוכל

חריימה לוקוס עם פול ירוק

כבר חודשים שאתם מתלבטים איך לשדרג את החריימה שירשתם מאמא, שירשה אותו מסבתא וכך הלאה עד סוף הדורות? קודם כל נסו להכין אותו מלוקוס, ואז הוסיפו לו פול ירוק, אפילו משקית קפואה, ותראו איזה כיף

|מאסטר שף| פורסם06:18
חריימה לוקוס ופולים (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת
Rating:4.829reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו פילה לוקוס (עם העור)
  • חצי כוס מיץ לימון
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 3 גמבות פרוסות
  • 3 גזרים, קלופים ופרוסים לעיגולים
  • 2 עגבניות, פרוסות
  • 6 שיני שום, פרוסות
  • 1 שקית של פול קפוא, מופשר ושטוף
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צרור כוסברה (רק העלים)

אופן ההכנה:

1משרים את פילה הלוקוס לכמה דקות במיץ לימון.

2מחממים את השמן בסיר גדול ורחב ומטגנים את הגמבה, העגבניות, הגזר והשום עד שהירקות מתרככים.

3מוסיפים את הפול ומערבבים.

>> לכל מתכוני הפרק האחרון של "מאסטר שף"

4מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, המלח והפלפל וממלאים את הסיר במים חמים עד לכיסוי.

5שוטפים את הדג ממיץ הלימון ומניחים בסיר. מבשלים כ-15 דקות.

7מוסיפים לסיר את הכוסברה, מבשלים עוד כדקה ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il