
המצרכים (3 מנות):לרוטב האדום:
לרוטב הירוק:
לרוטב הצהוב:
לשניצלים:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב האדום: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים, שום, עגבניות, צ'ילי ושעועית ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. מצננים לפני ההגשה. 2מכינים את הרוטב הירוק: מחממים את שמן התירס ומטגנים בו את חצאי פלפל החלפיניו עד הזהבה. מצננים וטוחנים אותם עם כל מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד. 3מכינים את הרוטב הצהוב: טוחנים את כל מצרכי הרוטב (זהירות, חריף!) 4מכינים את השניצלים: משטחים את חזה העוף אם הוא לא שוטח מראש. חותכים לחתיכות בגודל השניצל שנרצה. 5מביאים לרתיחה מים בסיר גדול ומבשלים בהם את תפוחי האדמה עד שהם רכים לגמרי. מקלפים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה. מוסיפים את שמן הזית יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים. 6מסדרים שכבה של פירה על חצי מהשניצלים ומכסים אותם בעזרת השניצלים האחרים. טובלים בביצה ואז בפירורי הלחם. 7מחממים במחבת את שמן התירס ומטגנים את השניצלים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים אותם לנייר סופג לדקה או שתיים ומגישים עם הרטבים. ![]()
![]()
מקרא: = תגובה ללא תוכן = תגובה עם תוכן |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |