
 המצרכים (8 מנות):לציר:
 לפריקה:
 לצליית הבשר:
 אופן ההכנה:1מכינים את הציר לריזוטו: מטגנים מעט את הבצל ב-2 כפות שמן זית ומוסיפים את היונים והשלוים. משחימים אותם מכל הכיוונים. 2מוסיפים כל התבלינים השלמים, מערבבים מעט ומוסיפים את הגזרי והסלרי, מטגנים כ-4 דקות. 3מוסיפים לסיר מים חמים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 45 דקות. מסננים את הציר מהירקות והבשר, שומרים את הבשר בצד ומשאירים את הציר חם. 4בינתיים מכינים את הפריקה: משרים 2 כוסות פריקה במים לשעה ומסננים. 5קוצצים את הבצל דק מאוד ומטגנים עם 2 כפות שמן זית ו-20 גרם חמאה. מוסיפים את הפריקה המסוננת ומערבבים. 6מוסיפים הל טחון, אגוז מוסקט טחון ופלפל לבן, ומערבבים. 7מוסיפים מצקת גדושה מהציר לפריקה ומבשלים תוך עדי ערבוב עד שכל הציר נספג. ממשיכים כך, מצקת בכל פעם עד שמתקבל מרקם שמזכיר דייסה יבשה. 8מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים. מוסיפים פרמזן מגורדת ומערבבים היטב. מכבים את האש. 9צולים את הבשר: מפזרים מעל היונים והשלוים שהוצאנו מהציר פלפל לבן, פפריקה, סומאק ופלפל אנגלי, וצורבים אותם במחבת מכל הכיוונים עד שמשחים. 10שמים את הריזוטו בצלחת גדולה, מניחים את הבשר מסביב לריזוטו ומקשטים בצנובר ושקדים קלויים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |