אוכל
אוכל

סנדוויץ' ג'ינג'י: סנדוויץ' עם טונה אדומה חיה

כל ביס בכריך הזה הוא חגיגה גדולה. תפוח עסיסי עם טונה טרייה בתוך הלחם הכי טעים שיש. תאמינו לנו – לא צריך יותר

|מאסטר שף| פורסם13:14
סנדוויץ' ג'ינג'י של אורטל שמיר (תמונת AVI: mako)
Rating:2.29reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 150 גרם טונה אדומה טרייה

  • 1 תפוח עץ, מגולען
  • 3 תמרים ללא גלעינים
  • 2 פרוסות חלה
  • 2 ערמונים
  • מי סוכר
  • מיונז
  • 1 בצל ירוק
  • 1 אבוקדו
  • לימון
  • מלח

אופן ההכנה:

1טוחנים את תפוח העץ, התמרים והערמונים ביחד עם מי הסוכר עד שנוצרת מחית. מורחים על החלה את המיונז ואת המחית.

2פורסים את הטונה האדומה לפרוסות עבות, פורסים את האבוקדו לפרוסות וקוצצים את הבצל הירוק. מסדרים את הכל בשכבות בתוך החלה. מזלפים לימון ומלח.

3מגישים בתוך שקית נייר חומה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il