
המצרכים :לפסטה:
לרוטב העגבניות:
אופן ההכנה:1מכינים פסטה: עורמים את שני סוגי הקמח על משטח, יוצרים גומה באמצע ומכניסים את הביצים. מערבבים את הביצים במזלג ומבליעים אותן לאט לאט בקמח. לשים בידיים כ-10 דקות, עד שמתגבש בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2הרוטב: טוחנים במעבד מזון את שלושת סוגי העגבניות, הגזר, הסלרי ובצלי השאלוט יחד עם חצי כוס מים וכפית סוכר. 3מעבירים את התערובת לסיר ומחממים תוך כדי ערבוב עד לטמפרטורה של 86 מעלות. 4יוצקים את התערובת על בד חיתול לבן שמונח על מסננת בתוך קערה ומניחים לנוזלים לרדת. 5מחממים מחבת עם מעט שמן זית וחצי שן שום. מוסיפים עגבניות שרי תמר, מקפיצים כמה שניות ומוציאים לקערה. 6יוצקים לאותה מחבת את רוטב העגבניות המסונן ומחממים עד שהוא מצטמצם בשליש. 7מוציאים את בצק הפסטה מהמקרר, מרדדים בעזרת מכונת פסטה ויוצרים את הצורה הרצויה. 8מרתיחים מי מלח (כף מלח על כל 2 ליטר מים) ומבשלים את הפסטה כדקה וחצי עד 2 דקות, למידת אל דנטה. 9מעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב המצומצם ומערבבים עד שהרוטב עוטף את הפסטה היטב. מוסיפים את הפרמזן ומעט בזיליקום, מקפיצים עוד רגע ומגישים עם העגבניות המוקפצות. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |