
דג על אורז מלא עם סוגי ירקות על יוגורט לימוניסלט אורז מלא עם המון ירקות, לברק ממולא בעשבי תיבול, לימון ושום ורוטב חמצמץ של יוגורט ולימון. ארוחה מלאה ומזינה במנה אחת מוצלחת, זה כל מה שאנחנו צריכים![]() צילום: דניאל בר און, מאסטר שף  | 
 המצרכים :
 לדג:
 ליוגורט:
 אופן ההכנה:1מערבבים את האורז עם כל הירקות ביחד, טועמים ומתקנים טעמים. 2ממלאים את הדג בעשבי התיבול, פלחי הלימון והשום. מתבלים עם המון שמן זית, מלח ופלפל. 3עוטפים את הדג בנייר אפיה. אופים בחום של 200 מעלות לכ-40 דקות. 4מערבבים את היוגורט עם הלימון. 5על צלחת שטוחה מפזרים בחופשיות יוגורט. מניחים את סלט אורז מעל. קורעים חתיכות מהדג המוכן ומפזרים בחופשיות על גבי האורז. לסיום מוזגים מעט שמן זית על גבי המנה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |