
המצרכים :
אופן ההכנה:1חולטים במים רותחים את הגזרים, שומר הבר והסלק. 2מסדרים על האבן את העגבניות, הלמון גראס, שומר בר ומרווה טריים ומכניסים לעישון בתנור שחומם ל-300 מעלות למשך 10 דקות. 3ממליחים ומפלפלים את הדג ומניחים על האבן. מוסיפים את הירקות החלוטים ומכניסים לחנור החם (במצב גריל) ל-7 דקות. 4חורכים בעזרת ברנר את הדג והירקות, ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |