אוכל
אוכל

דג צרוב על אבן

המנה של שירה בצלאל ממאסטר שף בהשראת מוסר הים המיתולוגי של אייל שני: פילה מוסר ים צרוב על אבן עם למון גראס, שומר, מרווה וגזרים. טעם מעושן עדין וניחוח של ים

|מאסטר שף| פורסם10:31
פילה מוסר ים של שירה בצלאל (צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף)
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
Rating:1.814reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה מוסר ים
  • גזר סגול, חצוי
  • גזר לבן, חצוי
  • שומר בר
  • סלק
  • 2 עגבניות שלמות
  • למון גראס
  • מרווה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1חולטים במים רותחים את הגזרים, שומר הבר והסלק.

2מסדרים על האבן את העגבניות, הלמון גראס, שומר בר ומרווה טריים ומכניסים לעישון בתנור שחומם ל-300 מעלות למשך 10 דקות.

3ממליחים ומפלפלים את הדג ומניחים על האבן. מוסיפים את הירקות החלוטים ומכניסים לחנור החם (במצב גריל) ל-7 דקות.

4חורכים בעזרת ברנר את הדג והירקות, ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת מאסטר שף על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il