
 המצרכים :
 לסלט בורגול:
 אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב לדג: מערבבים בקערה את המים והשמן ומוסיפים פפריקה מתוקה ומלח. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים. 2חותכים את פילה הדג וטובלים ברוטב. 3מעבירים את הדג לסיר ושופכים עליו את יתרת הרוטב. 4מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס ומבשלים 25 דקות. במהלך הבישול דואגים להרטיב מדי פעם את הדג ברוטב. 5קוצצים את הפלפל האדום החריף ומסדרים על הדג. מוסיפים גם את השום הפרוס. 6מבשלים 15 דקות ומוסיפים את הבמיה. 7סלט הבורגול: מערבבים בקערה את הבורגול עם הפטרוזיליה וגרגירי הרימון. 8מוסיפים את המיץ הלימון ומתבלים במלח ושמן זית לפי הטעם. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |