
המצרכים (3 מנות):לקרם פטריות
לריזוטו
לציר הירקות
אופן ההכנה:אופן הכנת קרם הפטריות1מטגנים את הבצל הסגול בחמאה ותימין. 2מוסיפים פטריות ומקפיצים 2 דקות. 3קוצצים דק את התימין ומוסיפים למחבת. 4מוסיפים יין אדום ומצמצמים כמעט לגמרי. 5מוסיפים שמנת מתוקה ומצמצמים לחצי. 6ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. אופן הכנת ציר הירקותחותכים גס את הירקות ומבשלים בשני ליטר מים בערך 20 דקות. אופן הכנת הריזוטו 1מטגנים בצל עד לשקיפות בחמאה. 2מוסיפים יין אדום ומבשלים 2 דקות , מוסיפים את האורז ומבשלים דקה עד שמבריק. 3מוסיפים בהדרגה ציר ירקות וחלב (מחוממים מראש) ומערבבים בין מצקת למצקת עד שהנוזלים נספגים. 4כאשר האורז כמעט רך להוסיף את קרם הפטריות ולערבב 2 דקות. 5כאשר האורז רך לגמרי להוסיף פרמז'ן מגורר, גרידת לימון ומיץ לימון בהדרגה, (לטעום אחרי כל הוספה) חמאה וכוסברה. מקפיצים קלות וממתינים 5 דקות לפני ההגשה. בתיאבון. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (3 מנות)
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |