
המצרכים (4 מנות):ללצ'ה דה טיגרה:
לבטטה האפויה:
לסביצ'ה:
אופן ההכנה:1לצ'ה דה טיגרה: סוחטים את הליימים לתוך קערה. מוסיפים את היוזו, הפיסקו ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מוסיפים קוביית קרח, אוטמים את הקערה עם ניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך שעה. 2מעבירים את החומרים דרך מסננת (משתמשים רק בנוזל) ומחזירים לקירור עד שמתקרבים למועד ההגשה. 3לבטטה: שמים את הבטטה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים 25-30 דקות או עד ריכוך. מסירים בעדינות את הקליפה וחותכים את הבטטה לקוביות בגודל 2 ס"מ בערך. מערבבים את הקוביות עם שמן זית, מתבלים במעט מלח, מסדרים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור שחומם ל-220 מעלות במשך 5-7 דקות, עד הזהבה יפה. 4לסביצ'ה: משרים את בצל השאלוט הפרוס בקערת מי קרח למשך 20 דקות (זה נותן לו מרקם פריך). 5מוציאים את הלצ'ה דה טיגרה המצונן ומניחים בתוכו את קוביות הדג למשך 3 דקות בלבד. מערבבים בעדינות במהלך ההשריה. מסננים את הדג החוצה ושומרים את הרוטב בצד. 6מערבבים את הכוסברה הקצוצה עם קוביות הדג. 7להגשה: בצלחת קטנה מניחים מעט דג, מעט אבוקדו ומעט בטטה, מעט מהתירס הקלוי ומעט שאלוט. יוצקים מעל כף מהרוטב שנשאר ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |