1 לקרם: מערבבים בסיר את המים, הסוכר, מיץ הלימון והקורנפלור ומבשלים עד להסמכה.
  2 מוסיפים חמאה וחלמונים תוך ערבוב מתמיד. מצננים. מתבלים בגרידת לימון.
  
3 מערבבים את חומרי הבצק, משטחים בתבנית ואופים 8 דקות ב-200 מעלות. מצננים ומפוררים.
  4 מקציפים את החלבונים למרנג ומוסיפים את הסוכר.
  5 הרכבת המנה: מניחים בגביע פירורי שטרויזל (הבצק שהכנו), מעליהם שמים קרם לימון ומעל מזלפים מרנג. מפזרים שקדים קלופים ומגישים.
  מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
  
 הכנתם? ספרו לנו איך יצא!