אוכל
אוכל

פירוגי קרטופלנה

כיסוני בצק נימוחים במילוי קטיפתי של תפוחי אדמה וגבינת פטה

|מאסטר שף| פורסם15:24
רביולי עם שמנת ופטריות (צילום: solucionfotografica, Istock)
צילום: solucionfotografica, Istock
Rating:4.639reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לבצק

  • 2 כוסות קמח מנופה

  • 2 חלמון
  • 1/4 כוס מים
  • 1/2 כפית מלח

למילוי

  • 3 תפוחי אדמה בינונים (עדיף אדומים)

  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 בצל קטן
  • 50 גרם גבינת פטה

אופן ההכנה:

1מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך.

2קוצצים את הבצל ומעבירים לטיגון במחבת עד קצת אחרי הזהבה.

3מערבבים את כל מרכיבי הבצק ולשים ביד או במיקסר עם וו גיטרה.

4מגרדים את גבינת הפטה.

5מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים את הבצל והגבינה ומערבבים.

6מרדדים את הבצק לעובי 1/2 סנטימטר וחורצים עיגולים.

7ממלאים את העיגולים במלית ומכניסים למים רותחים.

8מחכים שהכיסונים יצופו, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים במשך 3 דקות.

9מסננים את המים ומגישים עם שמנת לבישול.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il