
 המצרכים :לפסטה:
 לרוטב:
 אופן ההכנה:1מניחים את הקמחים על קרש גדול ויוצרים גומה. מניחים את המלח והמים במרכז ומתחילים לערבב במזלג. אחר כך לשים עד לקבלת בצק אלסטי, ומניחים ל-20 דקות. 2לוקחים חתיכה מהבצק, מרדדים ויוצרים שורות דקות מלפפים על השיפוד ומרדדים לצורה של מקרוני ארוך, דק וחלול. מוציאים את השיפוד בעדינות וכך עושים על כל הבצק.מניחים בתבנית מקומחת בקמח דורום. 3מסדרים בתבנית את העגבניות, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל וצולים 20 דקות ב-200 מעלות. 4בסיר רחב מטגנים בשמן זית פלפל חריף ושום 3 דקות. מוסיפים ערק ויין, מצמצמים, מוסיפים את הראשים ואת המים ומבשלים 20 דקות. מוסיפים לסיר את העגבניות הצלויות ואת הזעפרן, מבשלים 10 דקות נוספות, ממליחים מעט ומסננים. 5יוצקים למחבת כוס ציר מסונן ומוסיפים בהדרגה את החמאה. מצמצמים, מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום. 6את יתרת הציר מניחים בסיר קטן, מבשלים בו את הפסטה דקה, מעבירים מיד לרוטב המצומצם ומגישים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |