אוכל
אוכל

ריזוטו פטריות

ריזוטו מפנק עם יין לבן ופטריות שמפיניון ושימאג'י, שמתבשל לאט לאט עם ציר ירקות. את כל האהבה שתשקיעו בריזוטו שלכם - ירגישו אחר בטעמים המופלאים של המנה

|מאסטר שף| פורסם15:42
ריזוטו פטריות – הילה צוויג (צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת)
צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
Rating:4.512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 750 מ"ל ציר ירקות
  • 300 גרם ריזוטו
  • חמאה
  • פטריות שמפיניון ושימג'י
  • כרישה
  • גזר מגורר
  • חצי צ'ילי ירוק
  • בצל סגול
  • מעט שמנת מתוקה
  • יין לבן
  • אגוז מוסקט
  • פפריקה חריפה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • עירית - אופציונלי

אופן ההכנה:

1מטגנים את הירקות בחמאה ומעט שמן זית, עד להתרככות של הבצלים.

2מוסיפים את האורז ומצפים אותו בחמאה. כאשר הוא נדבק לסיר מוסיפים יין לבן. לאחר שהיין הלבן נספג באורז מוסיפים כף אחרי כף של ציר, עד שהאורז כמעט רך.

3מוסיפים מעט שמנת ואגוז מוסקט, מערבבים וסוגרים את הסיר. מסירים מהאש, מחכים 3-4 דקות ומגישים מיד. אפשר להוסיף עירית קצוצה, אם אוהבים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il