
המצרכים (4 מנות):לקרם תפוחי האדמה:
לאננס המקורמל:
לנאצ'וס:
לסביצ'ה:
אופן ההכנה:1מכינים את קרם תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר קטן עם מים כחצי שעה עד לריכוך. 2טוחנים את תפוחי האדמה לפירה בבלנדר או במעבד מזון. מוסיפים את היוזו, הסוכר והשמנת, ומערבבים עד לקבלת לקרם. טועמים ומתקנים תיבול. 3מכינים את האננס המקורמל: פורסים פרוסות של אננס, מפזרים מעליהן מעט סוכר ומקרמלים בעזרת ברנר. 4מכינים את הנאצ'וס: שמים את קמח התירס בקערה, מוסיפים את המים ולשים עד לקבלת בצק רך. 5מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של 1 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק בטמפרטורה של 180 מעלות עד להזהבה. 6חותכים את הטונה לקוביות גדולות בגודל 2 ס"מ על 2 ס"מ ומניחים בצד. 7חותכים את האננס לקוביות, וקוצצים דק את הצ'ילי, הכוסברה והנענע. 8להגשה: מערבבים את הצ'ילי, הכוסברה, הדג, קוביות האננס, הנענע, ושמן השומשום. מתבלים במלח ומיץ לימון לפי הטעם. שמים את הסביצ'ה מעל הקרם, ומעליו שמים את הנאצו'ס. מניחים בצד הסביצ'ה את פרוסות האננס המקורמל ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |