
המצרכים :למטבוחה:
לסביח:
לטחינה:
להרכבת המנה:
אופן ההכנה:1מכינים את המטבוחה: מניחים בסיר את העגבניות, שיני השום , הפלפל הירוק, השמן והמלח, ומבשלים במשך שעה. 2פורסים חציל לרצועות. ממליחים ומניחים בצד ל-20 דקות. לאחר 20 דקות מטגנים את החצילים עד להזהבה משני הצדדים. 3לביצה: מחממים מעט שמן במחבת קטנה. מניחים רינג במרכז המחבת ושוברים את ביצת השליו אל תוכו. מטגנים מצד אחד עד שהביצה מוכנה. 4לטחינה: טוחנים את כל מרכיבי הטחינה, עד לקבלת טחינה חלקה. 5להרכבת המנה: מורחים על הלאפה מטבוחה, מניחים מעל פרוסות חציל, מעליו את הביצה ומעל הטחינה. אפשר להגיש גם עם זיתים שחורים ולימון כבוש. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |