
 המצרכים (4 מנות):לבצק:
 למילוי:
 אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מכניסים למיקסר את כל המרכיבים למעט המלח ומערבלים עם וו לישה עד לקבלת עיסה אחידה, לא מוצקה מדי ולא דלילה מדי. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה. מכסים את הבצק ומתפיחים חצי שעה. 2מכינים את המילוי: קוצצים את הבשר (אם הוא לא נטחן מראש), את הבצל ואת השום. 3מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הבשר והשום וממשיכים עד שכל הבשר משנה את צבעו. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מכבים את האש ומניחים בצד. 4מוציאים מהבצק התפוח את האוויר בכמה אגרופים קלים ומחלקים לארבעה כדורים קטנים. מתפיחים שוב כ-10 דקות. >> לכל המתכונים השווים מהפרק האחרון 5מחממים תנור ל-180 מעלות. 6מקמחים משטח עבודה ומרדדים את כדורי הבצק לעיגולים. יוצרים מכל עיגול מעין סירה על ידי הידוק ב-2 צידי העיגול ויצירת שוליים. אופים את סירות הבצק כ-10 דקות ומוציאים מהתנור. 7ממלאים את הסירות במילוי הבשר, מניחים בזהירות חלמון שלם על כל אחת ואופים עוד כ-12 דקות. מגישים מיד. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |