אוכל
אוכל

לביבות בטטה וטונה אדומה

מחפשים דרך לגוון את הקציצות של ארוחת הערב? בר פינס ממאסטר שף מכינה לביבות מתקתקות מבטטה, עם קוביות טונה אדומה, שגם הילדים וגם הגדולים יאהבו

|מאסטר שף| פורסם16:37
לביבות בטטה וטונה אדומה (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.534reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 1 בטטה מקולפת ומגורדת בפומפייה
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • כף ג'ינג'ר מגורד
  • מלח
  • פלפל
  • כוס קוביות קטנות של טונה אדומה טרייה
  • 1 ביצה
  • 1 פלפל צ'ילי אדום טרי חתוך לרצועות
  • שמן לטיגון

לרוטב:

  • כף שמן
  • סלסלת עגבניות שרי
  • 6 שיני שום שלמות
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1מכינים את הלביבות: מערבבים בקערה את כל המרכיבים ליצירת תערובת אחידה.

2מחממים שמן במחבת שטוחה, יוצרים מהתערובת צורת לביבה ומטגנים עד שמזהיב משני הצדדים.

3מכינים את הרוטב: מחממים שמן במחבת עמוקה ומטגנים בו את עגבניות השרי עד שהן רכות ושחומות. מוסיפים את השמנת המתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 2 דקות. מעבירים את הרוטב במסננת לקבל רוטב חלק בלי קליפות.

4מגישים את הלביבות לצד הרוטב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il