1מבשלים בסיר קטן את ציר הבקר עם הגזר, הכרישה, הסלרי, הבצל, 4 ענפי טימין, עצם מח וחצי צ'ילי ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 20 דקות. מסננים לקבלת נוזל נקי ללא חתיכות של ירקות.
2מתבלים את הבשר במלח, פלפל ושמן זית וצורבים על מחבת פסים חמה מאוד מכל הכיוונים, כדקה מכל צד, כולל הדפנות. מוציאים מהמחבת ומתבלים בתערובת של שום, ג'ינג'ר, טימין מענף אחד ושמן זית. מניחים בצד.
3למחבת שצרבנו בה את הבשר מוסיפים את הציר שבישלנו, מוסיפים חומץ בלסמי ומבשלים עד שהרוטב מתצמצם ומסמיך.
4מוסיפים את הפטריות ומבשלים כמה דקות עד שהן רכות.
5מוסיפים את הבשר ל-2 דקות למידת עשיה מדיום רייר או 3 דקות למדיום ומגישים.