
 המצרכים :למרק:
 לבצק:
 למילוי הבשר:
 לצ'יפס בטטות:
 אופן ההכנה:1המרק: מרתיחים בסיר גדול את ציר הבקר. מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות גדולות. מוסיפים לסיר יחד עם השום, התימין, הרוזמרין ועלי הדפנה ומבשלים כשעה. 2הבצק: מערבבים את המלח והקמח ומתחילים להוסיף מים בהדרגה. לשים עד שנוצר בצק יחסית קשה. עוטפים בניילון נצמד ומשאירים למנוחה של כחצי שעה. 3מילוי הבשר: קוצצים את הבצל דק דק ומערבבים עם הבשר, השומן ועלי התימין לכדי תערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 4משטחים את הבצק בעזרת מערוך לעובי מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. ממלאים כל עיגול בכפית מתערובת הבשר ומקפלים לצורת טורטליני. 5מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הכיסונים למשך 7 דקות. מסננים. 6מוציאים את ענפי התימין והרוזמרין ואת עלי הדפנה מהמרק וטוחנים אותו לקבלת מרקם קרמי. מאזנים טעמים עם מלח, לימון ופלפל. 7צ'יפס בטטות: פורסים את הבטטות דק במנדולינה ומטגנים בשמן עמוק. 8הגשה: מוזגים את המרק לצלחת עמוקה, מסדרים כמה טורטלינים במרכז ועליהם את צ'יפס הבטטה. המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |