
 המצרכים :לניוקי:
 לרוטב:
 להגשה:
 אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים את תבנית התנור במלח גס, מסדרים את תפוחי האדמה (עם הקליפה) וצולים 40 דקות. 2מוציאים מהתנור ומצננים עד קירור מוחלט. 3מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם למחית. מוסיפים את החלמונים, הקמח והתבלינים ומערבבים בעדינות ליצירת כדור בצק. 4מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומקמחים את משטח העבודה בקמח אורז. מייצרים נקניק מכל כדור ופורסים לניוקי בגודל הרצוי. 5מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים (זה הסימן שהם מוכנים). בינתיים מחממים במחבת חמאה ועלי מרווה. 6מוציאים את הניוקי המבושלים ישירות למחבת, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ומקפיצים אותם קלות בחמאה. 7מחממים תנור לחום מקסימלי. 8מעבירים את הניוקי לכלי שמיועד לתנור, קורעים מעליהם את המוצרלה ומפזרים פרמזן. 9מכניסים לתנור ל-4 דקות, לקרמול ויצירת קראסט. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |