אוכל
אוכל

פלוב שוקי עוף עם אורז וגזר

מנה גרוזינית מסורתית, טעימה וכל כך פשוטה. הכל בסיר אחד, בישול קצר ויש לכם ארוחה ביתית נהדרת

|מאסטר שף| פורסם21:00
60-60: עוף ואורז - מוכן (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
Rating:3.677reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1/4 כוס שמן
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 4 גזרים חתוכים לרצועות (גפרורים)
  • 6 שוקי עוף
  • 2 כוסות אורז
  • ראש שום
  • מלח
  • פלפל חריף מסוג שאטה
  • 3 כוסות מים

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת. מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את רצועות הגזר וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה.

2מניחים את השוקיים באותה מחבת (יחד עם הבצל והגזר) לצריבה קלה. לאחר מכן, שופכים מעל את האורז ומערבבים בעדינות. מניחים את ראש השום באמצע.

3מתבלים לפי הטעם, מוסיפים את המים ומכסים את הסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים לעוד כ-40-60 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il