
המצרכים (6 מנות):לרוטב:
לקציצות:
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: מחממים בסיר את השמן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים עד להזהבה. 2מוסיפים לסיר עלי סלרי ועלי סלק ומטגנים כמה דקות. 3מוסיפים לסיר חצי כוס מים, מיץ לימון, גרדה, כורכום, מלח, פלפל שחור ולבן ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות. 4בינתיים מכינים את הקציצות: טוחנים במעבד המזון את פילה הדג, שום, בצל, כוסברה ופלפל חריף. מעבירים לקערה, מוסיפים פירורי לחם ומערבבים. 5יוצרים מהתערובות קציצות עגולות ומוסיפים אותן לסיר הרוטב. מבשלים כ-10 דקות. אופציה: אפשר לטגן את הקציצות לפני הכנסתן לרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |