
סמבוסק סביחכל מה שטוב בסביח עטף בבצק שמרים נהדר. המלצה שלנו: יותר חציל. תמיד יותר חציל![]() צילום: מתוך: "מאסטר שף", קשת 12 |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר מערבבים קמח, סוכר ושמרים. מוסיפים 3 כוסות מים ומתחילים ללוש. 2אחרי 2 דקות לישה מוסיפים שמן ומלח ולשים עוד 7 דקות עד לבצק אחיד וחלק. 3מניחים בצד להתפחה עד שיכפיל את הנפח. 4מטגנים את החצילים ומניחים בצד. 5מטגנים את קוביות תפוח האדמה ומתבלים אותן בכף עמבה. 6חותכים את העגבניות ואת הפלפל החריף, מפזרים מעט שמן זית ומלח גס ומכניסים לתנור. 7מבשלים את הביצים במים לביצים קשות. 8מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. פותחים כל חלק לעלה וממלאים בתפוח אדמה, ביצה, חציל, עגבניות, פלפל חריף ופטרוזיליה. 9סוגרים לסמבוסק, מורחים בביצה ומפזרים שומשום. 10מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים למשך 20 דקות. תגיות:סביח ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |