
המצרכים :לדג:
לזוקיני צלוי ולסלט עגבניות:
לצ'יפס:
לחסה ברוטב כוסברה:
להגשה:
אופן ההכנה:1ממליחים את הדג ומניחים בצד עד הטיגון. 2מטגנים בשמן זית במחבת רחבה את הזוקיני עד שצלוי ורך אבל לא שחום מדי וממליחים. 3שורפים את העגבניות על אש גלויה, מקלפים וקוצצים. במחבת מחממים מעט שמן זית ומטגנים את העגבניות והשום כמו למטבוחה בערך רבע שעה. מוסיפים מלח וממרח פלפלים, מבשלים לאיחוד, מכבים אש ונותנים להתקרר. 4מחממים שמן לחום נמוך יחסית ומכניסים את מקלות התפ"א לריכוך וטיגון ראשוני. מוציאים למסננת. מכבים את האש ונותנים לתפ"א להתקרר. מחממים את השמן שוב לחום יותר גבוה, מכניסים את הצ'יפס לטיגון נוסף עד הזהבה יפה. מוציאים למסננת וממליחים. 5קורעים ביד את החסה, וטוחנים יחד את מרכיבי הרוטב. 6מקמחים את הדג המומלח מכל הכיוונים ומנערים מעודפים. מטגנים בשמן עמוק עד לפריכות (לא לפחד לייבש העצם שומרת על עסיסיות הדג). 7מרכיבים: בצלחת גדולה מניחים את החסה ומעליה מזליפים מהרוטב. לצידה מניחים מהזוקיני, מעליו פלפל חריף, לצידו כף או שתיים של סלט עגבניות שרופות, מעל מניחים ביצת עין ובצד צ'יפס. מעל הכל מסדרים דג מטוגן, מפזרים מעט מלח ים ופלפל שחור ומגישים עם לימון לסחיטה. אוכלים בידיים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |