אוכל
אוכל

סביצ'ה סלמון על פורי הודי

הסביצ'ה שיהוידע הכין במאסטר שף הגיע עם כיסוני פורי הודיים פריכים וזו מנת הביס המושלמת לפעם הבאה שאתם מארחים

|מאסטר שף| פורסם16:09
סביצ'ה סלמון על פורי הודי (צילום: בני גם זו לטובה, מאסטר שף)
צילום: בני גם זו לטובה, מאסטר שף
Rating:3.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לסביצ'ה:

  • 300 גרם סלמון טרי
  • קורט מלח
  • מיץ מלימון אחד
  • חופן שמיר טרי קצוץ
  • חופן כוסברה טריה קצוצה
  • 1 בצל סגול קטן קצוץ
  • קורט סוכר

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • כשליש כוס מים
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1מכינים את הסביצ'ה: חותכים את הסלמון לקוביות, מוסיפים מלח, לימון, שמיר, כוסברה, סוכר ובצל ומערבבים הכל.

2מכינים את הבצק לפורי: מערבבים קמח, מים ומלח ולשים לבצק שהוא לא קשה מידי וגם לא אורירי. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים.

3מרדדים את הבצק עם מערוך לעובי של 3 מ"מ וקורצים עיגולים קטנים.

4מחממים את השמן לרתיחה. שמים את עיגולי הבצק בשמן. ברגע שהם מתנפחים מוציאים אותם ומניחים על נייר סופג.

5מורידים את החלק העליון של הפורי ליצירת כיס. מניחים את הסביצה על התחתית של הפורי ומגישים מיד.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il