
 המצרכים (8 מנות):לקישוט:
 לפירה:
 לפטריות:
 להגשה:
 אופן ההכנה:1מכינים את הקישוט: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים בה את עלי המרווה וענפי הטימין עד שהם משחימים מעט. מורידים מהאש, מסננים את החמאה מהעלים ושומרים אותם בצד. 2מכינים את תפוחי האדמה: מביאים בסיר גדול מים לרתיחה ומבשלים בהם את תפוחי האדמה עד להתרככות. מצננים את תפוחי האדמה. מועכים אותם ומעבירים את הפירה דרך מסננת דקה (שינואה) לקבלת מרקם קטיפתי. מוסיפים את הפלפל השחור, המלח, החמאה, הקרם פרש ואת החמאה שטיגנו בה את העלים. מערבבים היטב. 3מכינים את הפטריות: קוצצים את כל הפטריות. במחבת מחממים את רוב החמאה ומטגנים בה את כל הפטריות עד שכל הנוזלים שהן מגירות מתייבשים. מוסיפים מלח לפי הטעם. 4במחבת נפרדת מחממים את החמאה שנותרה ומטגנים בה את הבצל עד שהוא מתרכך. מערבבים את הבצל עם הפטריות. 5מחממים תנור ל-250 מעלות. 6בתבנית פיירקס מניחים חצי מכמות הפירה המתובל ומיישרים. שופכים מעל את תערובת הפטריות והבצל. את החצי השני של הפירה אפשר לשטח מעל הפטריות או לשים בשק זילוף ולזלף בצורת גבעות שיכסו את כל התבנית. מפזרים מעט מלח גס ושמן זית ואופים בתנור 20-25 דקות, עד שהשכבה העליונה משחימה. 7מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את עלי הטימין המטוגנים. מגישים עם קרם פרש בצד כשמעליו מעט מלח גס והמרווה המטוגנת. ![]()  | 
| מדורים | 
| תכניות קשת 12 | 
| שימושון | 
| מיוחדים | 
| קניות והטבות |