אוכל
אוכל

חורשט סבזי

מצד אחד, את המתכון הזה קיבלנו מתהל קדם ללא כמויות. מצד שני, בשביל לבשל מנה פרסית מכל הלב לא באמת חייבים כמויות - מספיק לדעת שאין דבר כזה יותר מדי עשבים ירוקים, ושלימון פרסי הזה החיים

|מאסטר שף| פורסם23:04
חורשט סבזי (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12
Rating:4.731reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • שמן לטיגון
  • בצל, קצוץ
  • צלעות בקר
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • שעועית לבנה שהושרתה במים
  • שעועית שחורה שהורשתה במים
  • לימון פרסי
  • כרישה, שטופה היטב
  • נענע, שטופה היטב
  • שמיר, שטוף היטב
  • פטרוזיליה, שטופה היטב
  • כוסברה, שטופה היטב
  • סלרי, שטוף היטב
  • שמבלילה (עלי חילבה), שטופים היטב

להגשה:

  • אורז לבן
  • צנוניות, פרוסות
  • המון עלים ירוקים (טרחן, רשאד, בצל ירוק ועוד)

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומתבלים במלח, פלפל וכורכום.

2מוסיפים מים ומבשלים את הבשר עד שהוא מתרכך.

3מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל. מוסיפים את הלימון הפרסי וממשיכים לבשל.

4קוצצים דק דק את הפרסה, הנענע, השמיר, הפטרוזיליה, הכוסברה, הסלרי והשמבלילה ומוסיפים לסיר.

5מוסיפים מעט מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה בערך שעתיים.

6מגישים עם אורז, צנוניות והמון עלים ירוקים.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il