אוכל
אוכל

דג מרוקאי

יש מנות שהן כל כך מוצלחות שלא משנה באיזו גרסה תכינו אותן, הן תמיד יהיו טעימות. דג מרוקאי הוא דוגמה קלאסית שמראה שלא חייבים להגיע מהמגרב כדי להכין אותו כמו שצריך

|מאסטר שף VIP| פורסם11:20
דג מרוקאי (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:514reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

מרכיבים:

  • 2 גזרים
  • רצועות גמבה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 4 שיני שום שלמות
  • 2 עגבניות מגורדות
  • נתחי לוקוס / בורי
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • 3/4 כף פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מיץ לימון

אופן ההכנה:

1בסיר מסדרים את כל הירקות.

2מעסים את הדגים בשמן, מוסיפים לסיר מעל הירקות עם שאריות השמן.

3מפזרים את התבלינים ומעסים את הדגים גם בהם.

4מכסים במים עד שמגיעים לעור הדג.

5מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.

6לקראת סיום הבישול מוסיפים מיץ לימון.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il