אוכל
אוכל

פילמני ברוטב שמנת

תכירו את הפילמני, כיסוני בצק קטנים ושובבים מלאים בפירה חמאתי משגע. מפנק באחריות

|מאסטר שף| פורסם18:42
פלימני ברוטב שמנת (תמונת AVI: mako)
Rating:415reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • כוס קמח
  • ביצה
  • 20 מ"מ מים
  • קורט מלח
  • 2 תפוחי אדמה קלופים
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • בצל
  • עלה מרווה (לקישוט)
  • קופסת שמנת לבישול
  • קופסת פטריות
  • כפית סוכר
  • 20 גרם חמאה
  • עלה דפנה
  • פלפל אנגלי

אופן ההכנה:

1מערבים את הקמח עם הביצה והמים, מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

2מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים עם רינג עגול.

3במקביל עושים פירה: חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גסות, מבשלים עד לריכוך, ממליחים, מועכים ומוסיפים את החמאה והפטרוזיליה.

4ממלאים את עיגולי הבצק בתערובת, מקפלים ומהדקים עם מזלג.

5מבשלים כ 10 דקות במים רותחים עם עלה דפנה ופלפל אנגלי.

6מקפיצים במחבת את הפטריות עם השום והסוכר, שופכים את השמנת ומביאים לרתיחה.

7מוסיפים את הפילמני ומצמצמים.

8מגישם בצלחת עמוקה ומקשטים בעלה מרווה.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות) - (פילימני ברוטב שמנת):

אנרגיה785 קלוריות
חלבונים26 גרם
פחמימות115 גרם
שומנים26 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il