
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מערבים את הקמח עם הביצה והמים, מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק אחיד. 2מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים עם רינג עגול. 3במקביל עושים פירה: חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גסות, מבשלים עד לריכוך, ממליחים, מועכים ומוסיפים את החמאה והפטרוזיליה. 4ממלאים את עיגולי הבצק בתערובת, מקפלים ומהדקים עם מזלג. 5מבשלים כ 10 דקות במים רותחים עם עלה דפנה ופלפל אנגלי. 6מקפיצים במחבת את הפטריות עם השום והסוכר, שופכים את השמנת ומביאים לרתיחה. 7מוסיפים את הפילמני ומצמצמים. 8מגישם בצלחת עמוקה ומקשטים בעלה מרווה. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות) - (פילימני ברוטב שמנת):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |