
המצרכים :לכיסונים:
למילוי:
לסלסה:
אופן ההכנה:1מניחים בקערה את כל חומרי הכיסונים ומערבבים. צריכה להתקבל בלילה כמו לפנקייק. מכסים ומניחים בצד ל-20 דקות. 2קוצצים את הצלי במעבד מזון. 3מטגנים את הבצל והכבדים. מוסיפים את הכבדים לצלי הקצוץ וקוצצים שוב ביחד. 4חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות. 5מחממים מחבת. יוצקים בערך חצי מצקת מהבלילה למחבת- כמו שמכינים קרפ. מבשלים מספר שניות עד שמתקבלות בועות על החלק העליון. מוציאים את הקרפ מהמחבת - הצד השני לא צריך להתבשל. 6ממלאים את הצד הלא מבושל בתערובת הבשר, מוסיפים מעל בצל מטוגן ומעל את קוביות תפוחי האדמה. מפזרים מעט קינמון וסוגרים לחצי עיגול. מהדקים היטב. 7מחממים מחבת עם שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את הכיסונים. מטגנים מכל כיוון עד שמתקבל צבע זהוב. 8לסלסה: טוחנים עגבניות עם שום, מלח פלפל, פלפל חריף וכוסברה. מגישים לצד הכיסונים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |