
המצרכים :
לפיתה:
למנגולד:
אופן ההכנה:1הבשר: מערבבים את הבשר עם השומן. מכניסים את השומן בהדרגתיות עד שנוצר מינון נכון ביחס לבשר. 2סוחטים מהבצלים הקצוצים את הנוזלים ומתבלים בפלפל שחור ובמלח. 3מערבבים את הבשר והבצל ובודקים טעמים. 4מקבבים כ-100 גרם מתערובת הבשר על שיפוד ומטגנים על פלנצ'ה חמה. חוזרים על הפעולה עם שאר הבשר. 5המנגולד: חולטים את על המנגולד במים רותחים כ-20 דקות. במקביל מטגנים את הבצל עד הזהבה. 6קוצצים דק את עלי המנגולד ומוסיפים למחבת לצריבה קלה. ממליחים ומוסיפים סוכר ומניחים למנוחה בצד. 7הפיתות: מערבבים את הקמח, הסוכר והשמרים ומוסיפים את המים. לשים קלות, ומוסיפים את המלח והשמן. לשים עד לקבלת בצק אחיד ומניחים לתפיחה של שעה. 8מכדררים כדורים מהבצק ומשטחים על משטח עבודה מקומח. מורחים מעט שמן זית על הפיתות וצולים על מחבת משני הצדדים. 9מפזרים את המנגולד על הפיתה ומסדרים את הקבב. מגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |