
המצרכים :לטורטיות:
לצ'אטני:
לסביצ'ה:
להרכבת המנה:
אופן ההכנה:1מכינים טורטיות: מערבבים קמח תירס, מים ושמן תירס ויוצרים בצק רטוב אך לא דביק. עוטפים בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח. 2מכינים צ'אטני מנגו: קוצצים בבלנדר מוט קוביות מנגו, כוסברה, צ'ילי אדום, עלי נענע, שום, בצל ירוק, שמן זית וליים עד לקבלת רוטב חלק וסמיך. 3קוצצים דק שאלוט, צ'ילי אדום, ג'ינג'ר וסלרי ומערבבים עם קוביות הדגים. 4חוזרים לטורטיות: מחלקים את הבצק לכדורים של 30 גרם ומשטחים בעזרת משטח טורטיות (או עם מחבת יצוקה כשכדור הבצק בין שקיות זיפ-לוק לא נדבקות). צורבים על מחבת כ-3 דקות מכל צד, עד שהטורטיות מתנפחות כמו פיתה. 5סוחטים על תערובת הדגים לימוני ליים, חלב וטקילה, מתבלים ומתקנים טעמים. 6לפני ההגשה: קולים גרעיני תירס טרי על המחבת עד קבלת צבע זהוב ומעטפת קריספית, מורידים מהאש וממליחים. 7מטגנים את הטורטייה בשמן רותח תוך שנותנים לה צורת U, עד שהיא נהיית קריספית. סופגים את השמן. 8חותכים בטטה לרבעים ומבשלים אותה במיקרו כ-7 דקות בצלוחית עם ניילון נצמד. קוצצים את הבטטה ומערבבים עם כוסברה קצוצה ושמן זית. 9מרכיבים את המנה: בכל טורטייה שמים שכבת בטטה קצוצה עם כוסברה ושמן זית, שכבת סביצ'ה ושכבת תירס מוקפץ במחבת. מסיימים בזילוף צ'אטני מנגו-כוסברה. תגיות:סביצ'ה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |